П`ятниця, 29.03.2024, 14:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Березень » 15 » 15 березня у приміщенні РВО відбувся семінар – практикум для вчителів економіки
15:05
15 березня у приміщенні РВО відбувся семінар – практикум для вчителів економіки
15 березня у приміщенні РВО відбувся семінар – практикум для вчителів економіки з теми « Ділові ігри на уроках економіки як одна із форм удосконалення теоретичних і практичних знань, умінь та навичок учнів.» Семінар пройшов у формі дискусії, обміну досвідом. Педагоги з цікавістю познайомилися з методикою проведення ділових ігор на уроках та в позаурочний час, розглянули психолого – педагогічні основи ділової гри та методику її організації, познайомились з досвідом реалізації методики проведення ділових ігр з дисципліни «Економіка» в 11 класі.
Перехід України до ринкової економіки вимагає прискорення науково – технічного прогресу, пошуку та впровадження нових технологій, новаторських рішень з метою створення конкурентноспроможної продукції. У зв`язку з цим постають нові вимоги перед системою освіти. Фундаменти соціальної, психологічної, економічної і підприємницької підготовки населення мають закладатися у шкільному віці. Велику відповідальність покладено на вчителів економіки , та основ споживчих знань. Вони повинні володіти такими формами навчання, які б сприяли не тільки більш якісній підготовці учнів, а й активізували б їхню розумову діяльність, формували практичні навички, прищеплювали необхідні ділові якості.
З виступу Остроградського М. В. : «Зацікавити мозок дитини – ось що є одним з основних положень нашої науки, і ми нічим не нехтуємо, щоб прищепити учневі смак, ми сказали б, навіть пристрасть до навчання.». Під час проведення семінару відбувся постійно діючий тренінг щодо підготовки до ДПА. Його провела Копа Л. І., вчитель географії, економіки Яковлівського НВК Методист РНМК Букіна Н. Г. подякувала всім присутнім за творчу співпрацю та підготовку семінару.
Категорія: Заходи | Переглядів: 571 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024