П`ятниця, 19.04.2024, 05:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Травень » 3 » Церемонія вшанування та нагородження учасників І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2012"
13:13
Церемонія вшанування та нагородження учасників І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2012"
   28 квітня в залі засідань районної державної адміністрації відбулась церемонія вшанування та нагородження учасників І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2012" та учнів - переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін і ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів МАН.

   В урочистій та святковій атмосфері, почесні гості свята - Рева Богдан Костянтинович, голова Лозівської районної державної адміністрації і Нестєров Ігор Іванович, голова Лозівської районної ради відзначіли "кращих з кращих" подяками, грамотами і грошовими винагородами. 

   Найбільші з них отримали Пелюшенко Юля, учениця 11 кл. Катеринівської ЗОШ - 1100 грн, Кондратовець Богдан, учень 11 кл. Перемозької ЗОШ - 1000 грн за перемоги в обласних олімпіадах. Найменша грошова премія - 400 грн у Сироватки Інни, учениці 10 кл. Садовської ЗОШ за ІІІ місце на обласному етапі конкурсу-захисту МАН.

   Переможцем районного і лауреатом обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2012" стала Середа Інна Вікторівна, вчитель української мови та літератури Смирнівського НВК. Всіх вчителів пошановано і нагороджено грошовими преміями.


   Вітання почесних гостей чергувались з виступами учнівських і учительських колективів навчальних закладів, які стали окрасою заходу та мистецьким дарунком переможцям.
 
   Програму церемонії вели чарівна Оля Кочергіна та містично привабливий Дмитро Міненко. 
Категорія: Заходи | Переглядів: 793 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024