Четвер, 25.04.2024, 01:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Концерт присвячений дню працівника освіти
16:43
Концерт присвячений дню працівника освіти
Захід проводився за участю заступника голови Лозівської районної ради Воскобойникова В.Л та головного спеціаліста відділу вищої освіти Головного управління освіти і науки Харківської обласної держадміністрації Майського Г.Ю.
На святі були присутні понад 250 чоловік: Начальник відділу освіти Лозівської районної держадміністрації, методисти методисти РНМК, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів, ПНЗ, голови профспілкових комітетів закладів освіти, педагогічні працівники району.
Першим присутніх в залі привітав зі святом заступник голови Лозівської районної ради Воскобойников В.Л. У своїй промові він висловлює впевненість в тому, що високий рівень професійності педагогів знаний не тільки в області а й на Україні.
Начальник відділу освіти Музика В.М подякував всім хто вчить, виховує, створює відповідні умови для перебування дітей в закладах і побажав здоров'я, злагоди і благополучча вдячних і талановитих дітей.
Захід розпочався церемоніею нагородження кращих педагогів району.
Вчителі були представлені в трьох номінаціях:
"Розширення освітнього простору"
"Педагогічна знахідка"
"Перший освітянських крок"
В номінації "Розширення освітнього простору" нагороджені 3 педагоги грамотами ГУОН ХОДА і 5 педагогів грамотами ЛРДА і ЛРР.
Кращі вчителі району дипломами XVIII обласної виставки-презентації ідей та технології були відзначені в номінації "Педагогічна знахідка".
Номінацію "Перший освітянський крок" представили молоді спеціалісти які поповнили ряди освітян Лозівського району. Їм було вручено вітальні листівки та подарунки
Після нагородження для присутніх освіти Лозівського району розпочався святковий концерт за участю студентів Харківського Національного університету мистецтв ім. Котляревського.
Категорія: Новини тижня | Переглядів: 691 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024