Вівторок, 19.03.2024, 10:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Травень » 24 » День аналізу та регуляції за темою «Створення системи психологічного супроводу освітніх реформ».
16:29
День аналізу та регуляції за темою «Створення системи психологічного супроводу освітніх реформ».

   23.05.2012 року у відділі освіти Лозівської районної державної адміністрації за участю працівників Центру практичної психології і соціальної роботи КВНЗ «ХАНО» відбувся день аналізу та регуляції за темою «Створення системи психологічного супроводу освітніх реформ».




В рамках методичного виїзду для методистів психологічної служби, заступників директорів з виховної роботи, педагогічних працівників, практичних психологів відбулося інтерактивне спілкування в межах круглого столу за темою «Створення ефективної системи соціально-психологічного супроводу навчально-виховного процесу в ЗНЗ»                                                    

Психологічна служба Краснопавлівського НВК та Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів презентували свою діяльність і запропонували перегляд практичних занять у закладах. Всі учасники зустрічі мали змогу поспілкуватись та обмінятись досвідом роботи, отримати змістовні консультації від працівників центру практичної психології.

Категорія: Заходи | Переглядів: 570 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024