П`ятниця, 19.04.2024, 02:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Січень » 19 » “Мрії обов’язково здійсняться”
14:20
“Мрії обов’язково здійсняться”

"Мрії обов’язково здійсняться”

 

Найпрестижнішим у нашому столітті

буде професіоналізм у будь-якій справі,

 незалежно від статі

 

"Мрії обов’язково здійсняться”. Саме під таким гаслом 12 січня 2012 року в Катеринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов районний семінар із профорієнтації в умовах гендерної рівності.


Протягом всього заходу учні розглядали питання професійної орієнтації крізь призму гендерних  проблем, мандрували в часі, зіштовхувалися з "підводними” проблемами гендерного розподілу праці, намагалися відкрити новий погляд на професії.


Психологи району та учні школи з’ясовували питання, що може допомогти їм стати успішними, досягти своєї мети, реалізувати мрії, не заблукати у лабіринтах величезного ринку професій. Зрозуміти, що стереотипні уявлення, які заважають ефективному розвитку сфери діяльності, обмежують можливості та права людини, поділ професій на "чоловічі” та "жіночі”, популярні чи не популярні – це все відносно. Важливо при виборі професій враховувати останні тенденції та перспективи розвитку ринку праці, намагатися отримувати максимум інформації щодо майбутньої професії, скористатися професійною діагностикою, яка допоможе зробити правильний вибір, а найголовніше – прислухатися до свого серця, воно підкаже шлях. Шлях, який проведе вас крізь терени життя і, виконуючи будь-яку справу, ви з задоволенням зможете сказати: "Я люблю свою роботу!”


Приємна атмосфера та невимушене спілкування під час заходу стали запорукою гарного настрою напередодні свята та логічним продовженням на етапі переходу із шкільного безтурботного життя в доросле самостійне...

 

Практичний психолог

Катеринівської школи

Чакубаш В.В.  

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 627 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024