Субота, 20.04.2024, 15:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2013 » Січень » 24 » Педагогічний портрет творчого вчителя
17:48
Педагогічний портрет творчого вчителя

23.01.2013 року в Смирнівському навчально-виховному комплексі відбувся семінар для вчителів суспільствознавчих дисциплін «Педагогічний портрет творчого вчителя» на тему «Оптимальне використання інформаційних технологій та джерельної бази в системі продуктивного навчання на уроках історії та правознавства».


Колеги поділилися досвідом оптимального використання сучасних комп’ютерних технологій на уроках історії та правознавства, застосування комп’ютерних тестових програм як засобів підвищення якості історичної освіти та дієвий чинник успішної підготовки учнів до ДПА та ЗНО.
 

Практичний блок семінару – урок всесвітньої історії в 9-ому класі  «Вікторіанська Британія. Велика Британія в 50-х-60-х роках ХІХ століття» - провела вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель Білошніченко Яна Миколаївна.

На засіданні також було проаналізовано результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та правознавства, заслухано рекомендації за висновками моніторингових досліджень ЗНО-2012, було прийняте рішення ретельно вивчити вимоги до рівня підготовки учнів у новому Державному стандарті.

Захід виявився інформативно насиченим, корисним, ефективним.

Категорія: Заходи | Переглядів: 1256 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024