П`ятниця, 29.03.2024, 16:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Співпраця закладів освіти Лозівського району з вищими навчальними закладами
16:11
Співпраця закладів освіти Лозівського району з вищими навчальними закладами

Співпраця закладів освіти

Лозівського району з вищими навчальними  закладами

Харківського вузівського центру під час проведення осінніх канікул

 

В рамках виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 24.06.2005 р. № 276 «Про організацію шефської допомоги вищих навчальних закладів Харківського вузівського центру районам області та містам обласного значення» з метою проведення профорієнтаційної роботи, ознайомлення учнів закладів освіти Лозівського району з творчими надбаннями студентської молоді, організацією дозвілля учнівської молоді під час осінніх канікул 24.10.

2011р. в БК «Дніпро» смт. Краснопавлівка відбувся профорієнтаційний виховний захід студентами Харківського коледжу текстилю та дизайну, які презентували свій учбовий заклад, представили  п’ять дизайнерських колекцій театру мод «Текстимул», театру зачісок «Афродіта» та концертну програму. Захід пройшов в теплій та дружній  атмосфері, який не залишив байдужим жодного з учнів, адже для когось цей захід стане роздумом для вибору майбутньої професії – професії молодшого спеціаліста у галузі текстилю та дизайну.

25.10.2011р. в Катеринівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. та в Краснопавлівському багатопрофільному ліцеї  з метою ознайомлення учнів закладів освіти Лозівського району з творчістю студентської молоді, організацією дозвілля учнів закладів освіти району під час осінніх канікул   відбувся захід організований студентами Харківського національного університету мистецтв «Ляльковий спектакль» 1-5 кл. та ансамблю «Весела банда» для учнів 6-11 кл.

Категорія: Заходи | Переглядів: 724 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024