П`ятниця, 19.04.2024, 00:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Березень » 23 » Відбувся районний семінар вчителів математики.
17:56
Відбувся районний семінар вчителів математики.
23 березня відбувся районний семінар вчителів математики. Кожний учитель рано чи пізно усвідомлює необхідність не просто передавати учням потрібну суму знань, а й підтримувати, розвивати, пробуджувати інтерес до навчання.
Як же зробити важкі і не зовсім зрозумілі математичні науки цікавими та доступними для учнів – « не математиків» і в той же час не перетворити навчальний процес на суцільну розвагу за рахунок якості знань здібним дітям? Вирішенням цього та інших питань був присвячений семінар – практикум вчителів математики, який відбувся 23 березня 2012 року в Катеринівській ЗОШ І – ІІІ ступенів з теми : « Розвиток творчих здібностей учнів на уроках математики, основа підвищення якості знань». Під час проведення семінару учасники ділилися власним педагогічним досвідом, показали, що вчителі математики – творчі люди, які прагнуть розвивати математичні здібності учнів для досягнення ними високого рівня знань.
Вчителі підкреслили, що творчість учнів яскраво виявляється під час виконання різноманітних творчих завдань, в процесі розв`язання яких використовуються не лише репродуктивні підходи, а й вміння спостерігати, узагальнювати, аналізувати та робити висновки, вміння вирішувати проблеми в різних ситуаціях. Під час проведення семінару відбувся постійно діючий тренінг щодо підготовки до ДПА та ЗНО. На завершення семінару Букіна Н. Г. , методист РНМК подякувала всім за творчу співпрацю та якісну підготовку до семінару.
Категорія: Заходи | Переглядів: 645 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024