П`ятниця, 19.04.2024, 02:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Вітаємо переможців конкурсу дослідницьких робіт Малої академії наук для учнів 6-8 класів «Екологія. Вода у нашому житті»!
08:22
Вітаємо переможців конкурсу дослідницьких робіт Малої академії наук для учнів 6-8 класів «Екологія. Вода у нашому житті»!

Національний центр «Мала академія наук України» в червні-липні цього року провів заочний (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів у номінації «Екологія. Вода у нашому житті», в якому взяли участь члени шкільних наукових об'єднань учнів з 5 загальноосвітніх навчальних закладів району.

 

Автори кращих робіт на підставі рішення експертної комісії були запрошені до участі у ІІ (очному) етапі конкурсу; серед них Скрипка Анна Юріївна, учениця 8 класу Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лозівської районної ради та Скрипник Дмитро Васильович, учень 7 класу Тихопільської ЗОШ І-ІІ ступенів Лозівської районної ради. Саме вони взяли участь у конференції, яка тривала в Києві з 1 по 2 жовтня і була заключним етапом. Виступи учнів проходили у вигляді доповідей та презентацій.


За рішенням журі Скрипка Анна Юріївна посіла ІІ місце (науковий керівник Ярош Руслан Васильович), а Скрипник Дмитро Васильович відповідно ІІІ місце (науковий керівник Матвєєва Наталія Олександрівна).


Категорія: Заходи | Переглядів: 553 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024