П`ятниця, 29.03.2024, 15:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Червень » 1 » Організація таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів Лозівського району
11:58
Організація таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів Лозівського району
Організація таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів Лозівського району одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період. Адже табори відпочинку виконують дуже важливу місію оздоровлення і виховання дітей, організації їх змістовного та якісного дозвілля влітку.
З 28.05.2012 відкрилися 27 таборів відпочинку на базі всіх навчальних закладів: 24 табори відпочинку з денним перебуванням та 3 табори праці та відпочинку на базі Новоіванівської ЗОШ, Надеждівського та Яковлівського НВК. Всього охоплено відпочинком 2395 дітей. Вартість путівки до таборів відпочинку становить – 224 грн. на 14 днів тобто 16 грн. за 1 день. Для дітей пільгових категорій 12 грн. за 1 день за рахунок бюджетних коштів та 4 грн. за рахунок батьківських, спонсорських коштів. Можливість пільгового літнього відпочинку мають право у першу чергу: - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; - діти, які опинилися у складних життєвих обставинах; - діти з сімей, які перебувають під соціальним супроводом; - діти з інвалідністю; - діти, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи; - діти, які перебувають на диспансерному обліку; - діти, які постраждали від стихійного лиха чи техногенних катастроф; - діти з багатодітних та малозабезпечених сімей; - діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; - діти талановиті та обдаровані.
З 18.06 по 01.07.2012 розпочне роботу І зміна наметового містечка з цілодобовим перебуванням «Лідер» на базі Миколаївського НВК та ІІ зміна - з 03.07 по 16.07.2012. Перебування в наметовому містечку «Лідер» безкоштовне, вартість харчування - 448 грн. (32 грн. на 1 день) за кошти районного бюджету. Крім того всі ДНЗ переведені на санаторний режим без зміни вартості батьківської плати за перебування у дитячих садочках вартість харчування на одну дитину буде збільшено на 10 % за рахунок коштів районного бюджету.
Категорія: Новини тижня | Переглядів: 661 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024