Субота, 20.04.2024, 12:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2011 » Грудень » 14 » Літературно-мистецький конкурс «Я гордий тим, що українець зроду»
09:07
Літературно-мистецький конкурс «Я гордий тим, що українець зроду»

У жовтні 2011 року  група учнів Надеждівського навчально-виховного комплексу на чолі з учителем української мови та літератури Наталією Миколаївною Харибіною взяли  участь у літературно-мистецькому конкурсі «Я гордий тим, що українець зроду», що був оголошений Всеукраїнським товариством «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка. Через деякий час телефоном  було повідомлено, що всі чотири учнівські роботи стали призовими, і що діти разом із наставником запрошуються на урочисте нагородження до столиці, яке відбудеться 7 грудня у Музеї літератури. На конкурс було представлено 622 роботи, переможями стали лише 24 із п`яти областей України, і 4 із них - надеждівські.


Діти побували і у Києво-Печерській лаврі, і біля меморіалу жертвам Голодомору, і  на майдані Незалежності. Неабияким подарунком була випадкова зустріч із пані Наталією Кобринською ( директоркою «Школи справжньої пані» із програми «Від пацанки до панянки»). Пані охоче спілкувалася з дітьми і сфотографувалася на пам`ять. Але головне ще було попереду.

      У Музеї літератури маленькі надеждівці показали справжній майстер-клас із ораторського мистецтва, адже промови виголошували без  попередньої підготовки. У  двох номінаціях учні вибороли чотири дипломи. І місце у молодшій віковий групі посів Володимир Щиров за роботу «Я – українець», І місце у старшій віковій групі виборола Тетяна Козлова із твором «Урок життя із Людиною», ІІІ місце посіла Аліна Кучук за збірочку поезій «Я – яскрава донька мами-України». Також дипломантом стала Світлана Кравченко за роботу «Дай, Боже, дітям України любові, щастя і добра!». У подарунок переможці отримали нові видання Шевченкового «Кобзаря», словники, розвиваючі диски. До речі, Тетяна Козлова не відвідала Києва, адже саме у цей день перебувала у м.Валки на нагородженні переможців Обласного конкурсу ім.О.С.Масельського на кращий літературний твір.

      Подяками Всеукраїнського товариства «Просвіта» за роботу у справі патріотичного виховання  та підтримку обдарованої учнівської молоді були відзначені Наталія Миколаївна Харибіна та директор Надеждівського НВК Оксана Іванівна Кобиляцька.

      Поїздка відбулася за сприяння товариства «Просвіта» та народного депутата Верховної Ради України Павла Мовчана

Категорія: Заходи | Переглядів: 1788 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024