Четвер, 28.03.2024, 18:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Квітень » 4 » Науково – практичний семінар вчителів інформатики
16:04
Науково – практичний семінар вчителів інформатики

Все гострішою стає проблема, як залишаючись в рамках класно – урочної системи, підвищити ефективність навчального процесу, досягти високих знань учнів – значною мірою цього можна досягти , використовуючи сучасні інноваційні технології.
Використання їх дає можливість для фахового росту, для зміни себе як вчителя, для навчання разом з учнями, для покращення якості знань та підвищення самостійної діяльності школярів. Але для ефективного застосування нових методів, прийомів та засобів навчання вчителю потрібно старанно планувати свою роботу, глибоко вивчати і продумувати матеріал, хід уроку, ролі учасників, критерії оцінювання. А це досить важко і не завжди вдається повною мірою. Ось таким проблемам і був присвячений семінар. З великою відповідальністю підготувались до виступів Ярош Р. В.( Садовські ЗОШ І – ІІІ ст..), Понкратенко О.В.( Полтавський НВК), Харибін К. А.( Надеждівський НВК), Єршова І. Г( Катеринівська ЗОШ І – ІІІ ст.), Жилка О.В.( Кінненська ЗОШ І – ІІІ ст.)
В цікавій, доступній для сприйняття формі педагоги розповіли про ефективні новітні методи і технології які вони використовують в практичній діяльності і які дають непогані результати для підвищення якості знань, показали учнівські проекти і роботи, навчили інших вчителів не боятись експериментувати, відштовхнутись від уставлених правил, бути творчими, активними і завжди жити життям своїх учнів. Учителя! Прекрасного Ви гідні, Ви вибрали в житті свою мету, від імені усіх – спасибі за Вашу працю вчительську святу!
++
 
Категорія: Заходи | Переглядів: 633 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024