П`ятниця, 29.03.2024, 15:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Грудень » 19 » Педагогічний консиліум вчителів факультативу "Православна культура Слобожанщини"
16:06
Педагогічний консиліум вчителів факультативу "Православна культура Слобожанщини"

19 грудня 2012 року на базі Краснопавлівського навчально-виховного комплексу, опорного закладу, відбувся педагогічний консиліум вчителів, які викладають факультативний курс "Православна культура Слобожанщини" з теми  "Православна культура Слобожанщини: нові педагогічні ідеї та принципи".

Під час заходу було з'ясовано, які досягнення та методичні напрацювання мають учасники семінару. Вчителі отримали докладну інформацію про семінар в місті Харкові 28.11.2012. Науково-методичний блок педагогічного консиліуму пройшов у формі факультативного заняття в 5 класі за темою "Православні цінності в історії Слобожанщини: видиме та сокровенне. Віра. Надія. Любов.", яке провела вчитель опорного закладу, директор навчально-виховного комплексу Скарга Людмила Валентинівна.

Діти вивчили поняття православних цінностей та визначили їх вплив на духовний розвиток особистості. Учні продемонстрували вміння застосовувати свої духовні переконання в складних життєвих ситуаціях, зокрема з власного життя.


Категорія: Заходи | Переглядів: 837 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 SergEldep  
0
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/proizvodstvo-metallokonstruktsiy-kontinent-elit/>описание работ на монтаж металлоконструкций</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024