Вівторок, 23.04.2024, 17:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Квітень » 27 » Практичний семінар для вчителів економіки
16:17
Практичний семінар для вчителів економіки
   27 квітня 2012 року Лозівським районним відділом освіти був проведений практичний семінар для вчителів економіки з теми « Фінансово-кредитні установи. Роль банків у ринковій інфраструктурі.»

   В ході проведення семінару вчителі познайомилися з структурою сучасної банківської справи. Працівники банку познайомили вчителів з історією виникнення банків, функцією  та роллю сучасних банків, як отримати кредит, де банк бере гроші.
 
    Працівники комерційного банку « ПриватБанк »  в цікавій та доступній формі розказали  вчителям економіки про історію  і сьогодення, про цілі та перспективи на майбутнє цієї установи.

   Дуже корисною інформацією була розповідь про банківські професії, та навчальні заклади, де можна їх здобути.
    Мета екскурсії була досягнена. Вчителі під час діалогу з менеджерами банківських послуг навчились розуміти роль банків в ринковій економіці,  знаходити інформацію про конкретні види послуг, доцільність користування тими чи іншими видами послуг, познайомилися з правилами користування банківськими продуктами.
   Дуже цікавою була презентація «електронного гаманця» для дітей – карти ЮНІОРА від  ПриватБанка,  соціальної програми « Комп`ютер кожному школяру», та «Школа фінансового успіху». Фахівці розповіли про новинки послуг  - страхування на випадок непередбачуваних ситуацій, страхування нерухомості.
  Екскурсія всім сподобалася, вчителі дізнались багато  нового, цікавого і корисного. Отримані знання допоможуть їм у викладанні навчального матеріалу.

Категорія: Заходи | Переглядів: 554 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024