П`ятниця, 26.04.2024, 05:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2011 » Жовтень » 7 » Про участь у Всеукраїнській науково-практичної конференції, присвяченої 150-ій річниці від дня народження І.Я.Франка
12:31
Про участь у Всеукраїнській науково-практичної конференції, присвяченої 150-ій річниці від дня народження І.Я.Франка

«Слова Франкові – землі осердя,

Думки Франкові – у такт биття мого серця…»

      Так окреслила ідею свого життєтворчого суголосся  Наталія Миколаївна Харибіна, вчитель української мови та літератури Надеждівського навчально-виховного комплексу, учасник Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 150-ій річниці від дня народження І.Я.Франка, що відбулася 28 вересня  в актовій залі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

     Грунтовні дослідження науковців з усієї України, обмін досвідом учителів Харківської, Кіровоградської та Запорізької областей, нові приємні знайомства, тепла зустріч з колегами, чудова організація заходу – такі враження залишилися у вчительки після відвідин академії. А найголовніше – емоційне насичення, розуміюче сприйняття учасниками конференції  її психологічного дослідження. Інакше бути не могло, бо червоною ниткою було пов`язано власне життя з долею Каменяра.

    Готуючись до виступу, Наталія Миколаївна провела зі своїми учнями ряд інтелектуальних та психологічних тренінгів, щоб виявити рівень обізнаності та зацікавити школярів творчістю І.Франка. Так з`явилися розробки нестандартних уроків, поданих до друку (збірку наукових праць та відповідних матеріалів з досвіду роботи вчителів України за результатами проведеної конференції буде випущено найближчим часом).

Категорія: Заходи | Переглядів: 602 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024