П`ятниця, 26.04.2024, 06:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Червень » 7 » Семінар-практикум для вчителів географії
13:24
Семінар-практикум для вчителів географії
06 червня 2012 року проведено семінар-практикум для вчителів географії з теми « Підвищення якості викладання географії у навчальних закладах шляхом використання тестових технологій.» У рамках заходу було ознайомлено вчителів з дидактичними принципами теорії контролю знань та основними принципами тестування.
Педагоги навчилися правильно складати тести у відповідності до їх видів і функцій. Під час спілкування, учасники обмінялись досвідом роботи по складанню завдань у тестовій формі, застосування їх на різних етапах уроку для підвищення якості викладання предмету.
Учасниками семінару також була здійснена екскурсія до краєзнавчого музею міста Лозова. Наукові співробітники музею познайомили вчителів з історією рідного краю, його минулим. Багато корисного та цікавого дізнались із розповідей Харченка В`ячеслава Івановича. Ці знання вчителі понесуть учням. Екскурсія мала дуже важливе практичне значення, оскільки озброїла кожного географа такими знаннями, завдяки яким ми навчаємося самі та навчатимемо учнів цінувати рідну землю.
Адже рідна Батьківщина – це середовище нашого з вами життя, яке передали нам у спадок наші пращури. І ми мусимо його оберігати і поліпшувати, щоб так само передати його у належному стані нашим нащадкам.
Категорія: Заходи | Переглядів: 654 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024