Четвер, 28.03.2024, 12:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2011 » Грудень » 16 » Семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи
15:17
Семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи

  16 грудня 2011 у районному відділі освіти відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми "Система роботи закладу з упровадження профільного навчання.  Модель контролю за предметами, які викладаються на профільному рівні".

  В ході проведення семінару учасники ознайомились з існуючими моделями профільного навчання у школі III ступеня, отримали практичну допомогу з питань контролю за профільними предметами, ознайомились з можливостями оцінення ефективності системи роботи загальних навчальних закладів з профільного навчання.

 

Свій досвід роботи із питань організації профільного навчання презентували: Горбунова І.А., заступник директора з навчально-виховної роботи Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, Копа Л.І., заступник директора з навчально-виховної роботи  Яковлівського навчально-виховного комплексу, Дмітрієва Л.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи Миколаївського  навчально-виховного комплексу, Бондаренко Н.В заступник директора з навчально-виховної роботи Садовської загальноосвітньої школи, Білошниченко Я.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Смирнівського навчально-виховного комплексу.

Категорія: Заходи | Переглядів: 695 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024