П`ятниця, 26.04.2024, 03:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Лозівської районної державної адміністрації

Меню сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання

Головна » 2012 » Квітень » 19 » Звіт про проведення засідання РМО вчителів математики
21:03
Звіт про проведення засідання РМО вчителів математики
18 квітня 2012 року у приміщенні відділу освіти відбулося методичне засідання вчителів математики, з теми « Організація самостійної роботи учнів на уроках математики.» 
В ході проведення засідання вчителям були надані рекомендації по організації різних видів самостійної роботи учнів в залежності від цілей, дидактичної мети, пізнавальної діяльності, організації учнів. Також педагоги познайомилися з технологією організації самостійної роботи учнів на уроках математики.
Вчителі – предметними поділились досвідом організації самостійної роботи учнів на уроках
Під час засідання вчителям був представлений урок з алгебри для учнів 7 класу ( Підгорна Н.В., вчитель математики Чернігівський НВК) з теми: «Розкладання многочленів на множники». Урок показав, що вчителі математики творчі люди, які прагнуть розвивати математичні здібності учнів, застосовуючи різноманітні види самостійних робіт на всіх етапах уроку.
Також відбувся постійно діючий тренінг щодо підготовки до ДПА та ЗНО, закінченню навчального року, проведення підсумкових контрольних робіт.
Шановні вчителі! Хочеться, щоб ваша робота була співзвучна з такими словами «…Так звана самостійна робота – це вершки математики… Без роботи такого характеру вивчення математики – майже даремна річ.»
Букіна Н. Г. подякувала всім присутнім за якісну підготовку до засідання.
Категорія: Заходи | Переглядів: 709 | Додав: Lrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024